Schoonheidssalon “Detty”

De Schoonheidsspecialist, je kunt zien dat je huid het lekker vindt

info@schoonheidssalondetty.nl         Privacybeleid / Gebruiksvoorwaarden      ©Site ontwerp / bouw Piet van Althuis

- Home


- De salon


- Behandelingen


- Webecos


- Oriflame


- Prijslijst


- Route


- Contact

Webecos

Webecos


 

Laboratorium voor Cosmetica

en Schoonheidsspecialistes


De Producten waar ik mee werk zijn van het merk WEBECOS. Webecos is fabrikant en groothandel van een volledige huidverzorgingslijn, gebaseerd op eigen receptuur. De meeste werkstoffen zijn van zuiver natuurlijke oorsprong. De laatste ontwikkelingen op cosmetisch gebied worden op de voet gevolgd. Webecos cosmetica voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden volgens de modernste methoden geproduceerd. Al de producten zijn dierproefvrij. Allergische reacties doen zich sporadisch voor. De cosmetologie heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een toegepaste natuurwetenschap. Dit vereist voor de ontwikkeling van nieuwe producten uitgebreide kennis ten aanzien van nieuwe kleurstoffen, nieuwe receptuur etc. Deze hele achtergrond vindt u terug in de naam Webecos, WEtenschappelijk BEreide COSmetica.


                                 


Al meer dan 40 jaar is Webecos cosmetica het toonaangevende merk voor schoonheidssalons, sauna’s, beautyspa’s en opleidingsinstituten. Ontstaan vanuit de wens van schoonheidsspecialiste Len Klaphaak, die betere producten voor de schoonheidsbranche wilde, is Webecos uitgegroeid tot een volwaardig en compleet merk met een zeer uitgebreide verzorgingslijn en een nieuwe moderne make-uplijn. 

                     

De ruime keus aan kwalitatief hoogwaardige producten van eigen receptuur in zowel salon- als ook consumentenverpakking, de Italiaanse make-uplijn en allerlei praktijkbenodigdheden inclusief saloninrichting maken van Webecos dé leverancier voor iedere schoonheidsspecialiste.


Levering van producten geschiedt alleen aan vakspecialisten, u zult de Webecos producten dan ook uitsluitend in salons en beautyspa’s aantreffen.