Schoonheidssalon “Detty”

De Schoonheidsspecialist, je kunt zien dat je huid het lekker vindt

info@schoonheidssalondetty.nl         Privacybeleid / Gebruiksvoorwaarden      ©Site ontwerp / bouw Piet van Althuis

- Home


- De salon


- Behandelingen


- Webecos


- Oriflame


- Prijslijst


- Route


- Contact

Privacybeleid

Privacybeleid


De Schoonheidssalon “Detty” -website is eigendom van Schoonheidssalon “Detty” . Voor Schoonheidssalon “Detty”  is een verantwoorde omgang met gegevens van gebruikers van groot belang. Uw Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houdt Schoonheidssalon “Detty” zich aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Het doel van deze Privacyverklaring is u te informeren over de manier waarop Schoonheidssalon “Detty” gebruik maakt van de persoonsgegevens die over u worden verzameld op deze website en hoe u deze gegevens kunt wijzigen of laten verwijderen.


Deze Privacyverklaring heeft alleen betrekking op deze website en niet op andere websites waarvoor op deze site links worden aangeboden.


Vastleggen en verwerking van persoonsgegevens

Schoonheidssalon “Detty”  verzamelt en verwerkt uw persoonsgegevens waaronder uw e-mail adres en NAW-gegevens voor de volgende doeleinden:

(1) voor het leveren van behandelingen en producten;

(2) het meten van de belangstelling voor behandelingen en producten en om het gebruikersgemak van de website te bevorderen;

(3) om u op de hoogte te houden van interessante aanbiedingen van producten en behandelingen van Schoonheidssalon “Detty”


Uw rechten

Wij kunnen met het oog op bovengenoemde direct marketing doeleinden uw persoonsgegevens aan door ons zorgvuldig geselecteerde partners leveranciers ter beschikking stellen tenzij u op het moment dat u uw persoonsgegevens aan ons ter beschikking stelt, bezwaar maakt tegen de verstrekking van uw gegevens aan derden. Indien u als bezoeker van de website van Schoonheidssalon “Detty”  besluit uw gegevens via Schoonheidssalon “Detty”  aan derden te verstrekken, dan is Schoonheidssalon “Detty”  op generlei wijze verantwoordelijk voor de manier waarop deze derde met deze gegevens omgaat. Verder kunt u op elk moment bezwaar maken tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing doeleinden. U kunt op elk moment inzage vragen in de gegevens die wij over u verzamelen of deze laten corrigeren of verwijderen. Hiertoe kunt u een e-mail versturen met vermelding van uw naam en adres aan info@schoonheidssalondetty.nl


Beveiliging gegevens

Schoonheidssalon “Detty”  maakt gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonlijke gegevens.


Bezoekgegevens

Op de websites van Schoonheidssalon “Detty”  worden ook algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals onder meer de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is onder meer om de inrichting van een website te verbeteren, zodat Schoonheidssalon “Detty”  haar dienstverlening verder kan optimaliseren.


Wijzigingen

Schoonheidssalon “Detty”  behoudt zich het recht voor om eenzijdig wijzigingen aan te brengen in deze Privacyverklaring. Wijzigingen of aanvullingen op de Privacyverklaring worden hier gepubliceerd. Controleer daarom regelmatig de Privacyverklaring. Als u nog vragen heeft over deze Privacyverklaring, neemt u dan contact op met:


Schoonheidssalon “Detty”

Kavelweg 1,

9108 MC  Broeksterwoude

tel. (0511) 421417  

www.schoonheidssalondetty.nl  

info@schoonheidssalondetty.nl