Schoonheidssalon “Detty”

De Schoonheidsspecialist, je kunt zien dat je huid het lekker vindt

info@schoonheidssalondetty.nl         Privacybeleid / Gebruiksvoorwaarden      ©Site ontwerp / bouw Piet van Althuis

- Home


- De salon


- Behandelingen


- Webecos


- Oriflame


- Prijslijst


- Route


- Contact

Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden website Schoonheidssalon “Detty”®

Informatie op de site

Schoonheidssalon “Detty” biedt zo actueel en correct mogelijke informatie aan op deze site. Garanties over de nauwkeurigheid, geldigheid en volledigheid van de verstrekte informatie kunnen niet worden gegeven. De informatie heeft tot doel om de service en de vakbekwaamheid van ons bedrijf op u over te brengen.

Links

Deze site bevat "links" naar andere sites die niet door Schoonheidssalon “Detty” gecontroleerd worden. Schoonheidssalon “Detty” wijst dan ook iedere verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites af.

Copyright

Alle merken, beeldwerken en teksten zijn eigendom van Schoonheidssalon “Detty” Niets van deze site mag zonder schriftelijke toestemming van Schoonheidssalon “Detty” worden gekopieerd of vermenigvuldigd.

Privacy

Ten aanzien van omgang met persoonsgegevens hanteert Schoonheidssalon “Detty” de vigerende wet- en regelgeving. (zie Privacybeleid). Naleving hiervan is voor Schoonheidssalon “Detty” van het grootste belang.


Wijzigingen


Schoonheidssalon “Detty” behoudt zich het recht voor om eenzijdig wijzigingen aan te brengen in deze gebruiksvoorwaarden. Wijzigingen of aanvullingen op de gebruiksvoorwaarden worden hier gepubliceerd. Controleer daarom regelmatig de gebruiksvoorwaarden. Als u nog vragen heeft over deze gebruiksvoorwaarden, neemt u dan contact op met:


Schoonheidssalon “Detty”

Kavelweg 1,

9108 MC  Broeksterwoude

tel. (0511) 421417  

www.schoonheidssalondetty.nl  

info@schoonheidssalondetty.nl