Schoonheidssalon “Detty”

De Schoonheidsspecialist, je kunt zien dat je huid het lekker vindt

info@schoonheidssalondetty.nl         Privacybeleid / Gebruiksvoorwaarden      ©Site ontwerp / bouw Piet van Althuis

- Home


- De salon


- Behandelingen


- Webecos


- Oriflame


- Prijslijst


- Route


- Contact

De salon

Schoonheidssalon “Detty” is een kleine salon met een gezellige huiselijke sfeer waar u lekker tot u zelf kunt komen. In mijn salon vindt u de nodige faciliteiten op het gebied van een optimale verzorging. U kunt in mijn salon dan ook in alle rust genieten van weldadige gezichtsbehandelingen tegen een gunstige prijs- kwaliteitsverhouding.


Sinds 1987 ben ik volledig Stivas gediplomeerd en beschik dus over een jarenlange ervaring op het gebied van schoonheidsverzorging. Verder ben ik nog in het bezit van een diploma Manicure, en een aantal certificaten, o.a. het certificaat Harsen en Haargroeiremming en een certificaat Acne behandeling. Sinds een aantal jaren ben ik ook in het bezit van het vakdiploma drogist wat ik een goede aanvulling vind op de Schoonheidsverzorging.


Verzorging van uw huid is mijn zorg, en hier gebruik ik dan ook ruim de tijd voor, en met de gerenommeerde merken als Webecos en Medex kan ik u dan ook het beste bieden wat uw huid nodig heeft om er gezond en vitaal uit te zien.Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens langs en laat u in een ontspannen sfeer lekker verwennen in Schoonheidssalon “Detty”Behandelingen gaan uitsluitend via afspraak!

Foto's Foto's